Nyheder
Velkommen
Badminton
E-sport
Gymnastik
Volley ball
Nyhedsbreve
Kontakt
Sponsor i Langhøj KFUM
Links mm.
Medlems login


 
Velkommen  Støt vores sponsorer

Velkommen

Sæsonen 2021/22 står for døren og vi glæder os helt vildt til at komme i gang igen – et år med forhåbentligt FULD TID I HALLEN FOR ALLE HOLD 😊

Vi kommer ikke udenom at nævne Covid 19 – eller Corona. Det var en hård nyser at skulle aflyse arrangementer og mange træninger hen over hele sidste sæson 😥 ØV hvor gjorde det ondt!!!!

Vi følger selvfølgelig de retningslinjer vi skal indenfor hver enkelt sportsgren – og følger nøje op på det hele, så alle kan føle sig trygge ved at komme i hallen. Husk fortsat de gode vaner vi har fået sidste sæson med blandt andet håndsprit.

Her i bladet kan du læse om de tilbud der er i Langhøj KFUM’s IF.

Du kan endvidere følge os på vores hjemmeside:www.langhoj-if.dk  - hvor du kan tilmelde dig de forskellige hold – samt i grupperne ”Langhøj KFUM’s IdrætsForening” og ”Badminton i Langhøj KFUM’s IdrætsForening” på Facebook. Der vil, når vi er kommet i gang, også dukke grupper op på FB til enkelte hold, hvis det kan være en fordel for de enkelte trænere eller instruktører.

Vi er som forening afhængig af alle jer frivillige, der byder ind i foreningens hverdag og til de store arrangementer, der løber af staben i løbet af sæsonen. Det er en stor glæde for os og en nødvendighed for, at vi kan lykkes med en masse tilbud i løbet af året.
Det er rart at der i foreningen er så mange aktive – det være sig både medlemmer – men så sandelig også alle jer frivillige, der får hjulene til at løbe rundt!

Uden jer frivillige, ville vi ikke være til – og I er alle et stort aktiv for foreningen.

Har du lyst til at være en del af det frivillige team i Langhøj KFUM’s IF, kan du kontakte en i bestyrelsen. Du kan finde kontaktinformationerne på her i bladet. Vi vil rigtig gerne have dig med og nye kræfter og idéer er mere end velkomne! Vi håber at høre fra jer 😊

Til sidst en STOR TAK til alle vore SPONSORER, gamle som nye, som vi henter stor økonomisk støtte hos. Dette er med til, at vi kan tilbyde idrætsaktiviteter til alle medlemmer til gode kontingenter.
STØT VORES SPONSORER, de støtter os!

Med ønsket om en rigtig god sæson – lad os passe godt på hinanden og os selv!

Vi ses i hallen – OG VI GLÆDER OS HELT VILDT!!!

Ina Hestbæk Jakobsen

LANGHØJ KFUMs IF  |  Bækvej 2 - 7600 Struer |  CVR: 82741712
© Copyright 2022 Langhøj IF - Siden er udarbejdet i samarbejde med ResenNet